dissabte, 5 de febrer del 2011

VÍDEO DE SANTA MARIA DE LES ARENES. EL SOMNI REALITZAT

Tenia finalment damunt la taula el primer vídeo del ‘Romànic Proper’, Santa Maria de les Arenes, quin millor lloc per començar, oi ?.



El projecte ve de lluny, i més enllà dels noms – que justament – apareixen en els títols de crèdit, hi han moltes altres persones i entitats a les que des d’aquestes ratlles vull agrair el seu ajut; ja per l’ informació rebuda, ja per les fineses amb nosaltres, ja per material cedit, ja per no permetre que aquest somni acabes morint.

Havíem tingut els dubtes ‘del primer fill’, que com bé sabeu van des del replantejament de tot plegat, fins als retocs infinits; com a responsable ‘ideològic’ em pertocava prendre la decisió de donar-lo per acabat, i així ho faig.

De les errades, defectes, imperfeccions,.... n’assumeixo la tota responsabilitat, en allò però que us sembli d’interès, sabeu a qui cal donar-ne gràcies :

Direcció tècnica
Joan Vives Castells

Fotografia
Joan Vilardell Illa

Guió
Antonio Mora Vergés

Locució
Joan Solé Rusiñol


Agraïm molt especialment la col•laboració de :

Amics de l’ermita de la Mare de Déu de les Arenes
Joan M. Castells Solà

Arxiu d’història de Castellar
Manuel Navas Ortiz

Arxiu Gavín
Josep Sansalvador Castellet

Centre Excursionista Castellar
Gonzal Lopez
Jaume Muntada


Podeu fer-vos amb un exemplar d’aquest primer vídeo del Romànic Proper, al número 2 del carrer de Sala Boadella, al DISCOPI.

Esperem de tot cor que us agradi; això ens esperonarà a continuar en aquesta ‘Santa Obstinació’, de divulgar el nostre patrimoni col•lectiu.