diumenge, 12 de juliol del 2009

Can Font, “Country a la carta”






Rebia un .email amb els següents termes :

Un any mes a Can Font fem la ballada popular de Country.

Ensenyarem alguns balls per trencar el gel i que la gent s'animi; i després una gran ballada particular!

ACCEPTAREM PETICIONS DE TOTHOM QUE VINGUI!

Portarem tota la música a sobre!

Serà el diumenge dia 12 de juliol de 19.00 a 21.00 hores. (Quan ja comenci a refrescar de la calorada d'un dia festiu!). El lloc a l'esplanada del costat de la masia de Can Font. Gran i fàcil aparcament al costat mateix.

Es fàcil arribar! Agafant la Carretera de Castellar del Vallès a Matadepera, trobareu les indicacions cap a la Urbanització Can Font, només les heu de seguir. La carpa està situada al costat del Restaurant Can Font.

Esperem que sigui una tarda original, diferent i divertida, on tots puguem col·laborar ballant els balls que sabem, i els que volem, ja que els podrem demanar in situ!

Anàvem, la Vicky, la Rosa i la Maria Jesús, ens trobaríem a la major part dels balladores i balladores de Castellar del Vallès, alguns de Sentmenat, de Sabadell, de Terrassa, i per descomptat molts de veïns d’aquesta urbanització.

Això del “country a la carta “, sens dubte és una gran idea, de difícil plasmació però; en una ballada “ popular” – com en el cas de Can Font – el que toca és fer ballar a la major part dels assistents.

Val a dir que aquesta pretensió de fer ballar , s’ha aconseguit amb escreix.

Felicitem a l’ Associació de Veïns de Can Font, i a les persones concretes que amb molt d’encert han conduit aquesta ballada.

Com en el futbol caldrà fer un calendari de ballades, que permeti conciliar la vida familiar i el country.

© Antonio Mora Vergés