divendres, 11 de juliol del 2008

Dijous 10.07. Fi de curs.


Sopava amb els balladors/es dels diferents nivells, l’any en terme de country quan som a l’hora de fer balanç, ha tingut un sòlid creixement. No faré la comparació amb la gestió econòmica, fora molt cruel, oi ?

Abans de l’aturada per sopar, s’han dut a terme les classes corresponents, i un cop recuperades les energies; tothom a ballar !!. Les agulles del rellotge ja canviaven de dia, quan ens acomiadàvem amb els millors desitjos per aquestes vacances, en les que certament d’ocasions per ballar no en faltaran aneu o aneu.

Personalment he fet d’espectador i ocasionalment – com avui – de cronista. En aquesta ocasió les imatges les posarà la Neus Pino, la professora terrassenca a quina tasca gegantina s’ha d’imputar l’èxit del country a Castellar del Vallès.

La mitja lluna d’aquest dijous de juliol, semblava somriure quan sortíem del recinte Tolrà.

Abans de posar-me al llit, he pensat que calia recollir aquest petit esdeveniment. L’existència humana al capdavall, és només la suma dels bons moments, que per regla general son de curta durada.

Us trasllado els meus personals desitjos, pel que fa a les properes vacances, que tingueu salut, que tingueu alegria, i per damunt de tot, que ens trobem de bell nou quan torni a començar el curs.

Fins aviat.

© Antonio Mora Vergés