dijous, 3 de juliol del 2008

Castellar’08. Desideràtum Country

Començava puntualment a les 22,00 del dissabte 28 de juny de 2.008, el 1er Marató que sota aquesta denominació organitzaven els amics del Country de la Capital de l’alt Vallès.

Fins a cinquanta cançons : el bàsic ens donava l’entrada i Lizard acomiadava a tothom fins la propera ballada, entre mig lo b o i millor d’aquesta afecció nostra.SKIP, QUEEN OF HERATS, RUMBA RIDE, IRISH STEW,AUSTOIN MOTEL, TWO BY TWO, PITTET PATTER,RADIO ROMP,ALL WEEK LONG, WHISKEY RIVER,BEHINDS THE CLOUDS, LETEL TWO,GRAN CASINO, SMILE AGAIN,JAIMAICA RUN, WANNA BE, NO T-KANSAS, PLAY IT AGAIN SAM , I’M GIVE UP, HOLD ON, EASY COME EASY GO, NGHIT AFTER NGHIT, JUST A MINUTE, TUSH PUSH , OVERNGHT SUCCES, UNBELIEVABLE, PIA’S COUNTRY, MOONLIGHT SWING,ROSE GARDEN, BLACH TRAIN, FIRST BABY, HEARTBREAKE EXPRES, WICKED MAN, IN THE MOMENT, JACK’S COMBOY, BRIDGES TO YOUR HERAT, EASI GOING, 20 MARGUERITES, COTTON EHED JOE, THANK A LOT, COOL BLUE CHA CHA, C.C.S, RIBBONS OF THE NIGHT, KILL THE SPIDERS, THE LUCY ONE, CHILL FACTOR, 24 BY 24, JAMBALAYA.

La nit càlida i l’esplanada amplia i acollidora de l’Espai Tolrà, van fer que tothom - amb qui vaig poder parlar – es sentis còmode, acollit, i fins on podem ser-ho els humans feliç.

Gràcies al amics de : Vallparadis, de la resta d’associacions de Terrassa, de Viladecavalls, de Sentmenat, de Sabadell, de Cerdanyola del Vallès, i també als qui venien a títol particular que foren molts i molts.

Gràcies al públic que en gran nombre, va resistir fins a la 1,30 del diumenge quan al límit de la resistència humana, exhaustos però immensament feliços, donaven per acabat aquesta primer Marató !

Vaig sentir parlar ja de la “propera ballada”; els amics del Country de Castellar del Vallès, malgrat agradar-los la música i la dança dels “grangers” , no s’adormen a la palla, oi ?

© Antonio Mora Vergés