diumenge, 16 de desembre del 2007

Castellar del Vallès, el Country de tot cor amb la Marató de TV3




Ens trobàvem puntualment a les 12,00 a l’espai Tolrà, les esplèndides instal·lacions que per a diferents usos públics, s’havien salvat del desastre de la tèxtil que havia donat nom als llençols.

La major part dels afeccionats de Castellar pujaven a la tarima; per un dia, veterans i novells, serien en termes d’igualtat els reis de l’espectacle ! .

Comptava més d’un centenar de persones ballant; si pensem en una mitjana de quatre espectadors per cada ballador, ens surt ben aviat que fins a cinc-centes persones gaudíem, deixeu-me fer l’acudit – a cor que vols - d’aquesta meravellosa iniciativa. Si la generositat també la multipliquem en la mateixa proporció, ens dona pel que fa al Country de Castellar del Vallès, que l’aportació econòmica per combatre les malalties cardiovasculars, ha estat notable.

El Country és alhora que una activitat física, que ajuda i molt al bon funcionament del cor, un sentiment de pertànyer a la col·lectivitat, i això ens fa sentir-nos com a nostres els problemes i temors dels altres.

Des de la meva qualitat d’espectador, gràcies una vegada més als Amics del Country de Castellar del Vallès; de veritat, de tot cor !

(c) Antonio Mora Vergés